chili, porkkanasosekeitto Chili-porkkanasosekeitto ohje salty

Chili-porkkanasosekeitto

Kuori ja paloittele porkkanat, sipuli, valkosipulinkynnet ja chili (poista ensin siemenet, jos haluat miedomman chilimaun). Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää ainekset sekä liemikuutio. Kun porkkanat ovat kypsyneet, soseuta keitto. Lisää kerma ja kuumenna. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa tai mausteita. Hienonna halutessasi sekaan  korianteria tai persiljaa ja lisää keittoon. Tarjoa porkkanasosekeitto heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 35 kcal / 100 g
Energia 146 kJ / 100 g
Proteiini 0,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %