eevan, kasvisgratiini Eevan kasvisgratiini ohje salty

Eevan kasvisgratiini

Keitä pilkottuja porkkanoita vedessä  5 min, lisää kaalit ja keitä vielä 5 min. Kumoa kasvikset öljyllä voideltuun uunivuokaan. Sekoita ranskankerma, kauramaito ja mausteet sekä puolet juustoraasteesta. Kaada seos uunivuokaan ja ripota päälle loput juustoraasteesta ja korppujauhot. Paista noin 180-200 asteessa 30-40 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 380 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %