jauheliha, juureslaatikko, ala, tuula Jauheliha-juureslaatikko ala Tuula ohje salty

Jauheliha-juureslaatikko ala Tuula

Kuori ja paloittele juurekset paloiksi. Laita juurekset, ruokakerma, vesi ja suola kattilaan. Keitä kannen alla kypsiksi n. 20 min. Ruskista silläaikaa jauheliha, sipuli, tomaattipyree ja murennettu lihaliemikuutio paistinpannulla. Mausta. Soseuta juurekset perunasurvimella, Kun seos on jäähtynyt lisää vesi-kananmuna seos.  Yhdista jauhelihat soseeseen. Ripota pinnalle korppujauhoja ja pari voinokaretta Paista uunin keskitasolla 175 astetta n. 30 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 380 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,8 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %