yrtti, valkosipulilihapullat, ala, tuula Yrtti-valkosipulilihapullat ala Tuula ohje salty

Yrtti-valkosipulilihapullat ala Tuula

Ruskista pekonikuutiot, jäähdytä. Lisää pekoni, punasipuli ja silputut yrtit, murskatut valkosipulinkynnet, kerma, korppujauhot, kananmunat, mausteet ja siirappi jauhelihojen päälle kulhoon. Sekoita hyvin ja anna maustua n. 15 minsaa. (1 ruukku rocolaa, 1/2 ruukkua timajamia, 1/2 ruukkua basilikaa, 2 rosmariinin oksaa, 4-6 valkosipulin kynttä) Pyörittele pulliksi ja kypsennä uunissa 220 astetta n. 5-10 min. Paistoaika riippuu lihapullien koosta

Ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal / 100 g
Energia 754 kJ / 100 g
Proteiini 14 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %