korvapuusti, maidoton, kuivahiiva Korvapuusti maidoton kuivahiiva ohje sweet

Korvapuusti maidoton kuivahiiva

5dl lämmintä vettä (+42'c) 2 pss. kuivahiivaa 2dl sokeria 1 rkl kardemummaa 1 tl suolaa 2 dl rypsiöljyä n.13dl vehnäjauhoja

Pullien voiteluun kananmunaa

  1. sekoita vesi, kuivahiiva, sokeri, suola, kardemumma, öljy ja 7 dl vehnäjauhoja. 
  2. välikohota 10min  

  3. lisää loput jauhot. 

  4. Vaivaa taikinaa kunnolla (vähintaan 10 min, mielellään 30 min)  jotta saat kunnon sitkon

  5. Leivo korvapuusteiksi (sisälle sokeria, Becel oliivi kevyt ja kaneli)

  6. kohota valmiita pullia 40min 

  7. voitele (ripottele raesokeria) ja paista 225'c n.10-15min (uunista riippuen)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 318 kcal / 100 g
Energia 1330 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 47,1 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 12,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %