japen, kaalilaatikko Japen kaalilaatikko ohje salty

Japen kaalilaatikko

Pilko kaali pieniksi paloiksi ja keitä noin 10 minuuttia lihaliemikuutioiden kera. Silppua sipuli ja kuullota voi-öljyseoksessa ja jäähdytä. Valmista hernerouhe pussin ohjeen mukaan tai lisää sellaisenaan jauhelihan joukkoon Lisää sipuli, suola ja pippuri myös raakaan jauhelihaan ja sekoita ainekset keskenään. Lisää kaali ja jauheliha kerroksittain uunivuokaan ja lisää myös kaalin keitinvettä sopivasti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 269 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %