kolmen, raaka, aineen, suklaakakku, , , tr, , Kolmen raaka-aineen suklaakakku - tR85 ohje sweet

Kolmen raaka-aineen suklaakakku - tR85

Ainekset 6 annosta

Tämä helpommaksi ei suklaakakun teko taida mennnä. Kolmen raaka-aineen viljaton, pähkinätön ja maidoton kakku sopii moneen ruokavalioon. Ja kuorrutteeksi sopii superhelppo suklaamousse!  Valmistus: 25min.  Vuoan halkaisija: noin 17 cm. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele irtopohjavuoan pohja ja reunat tai leikkaa leivinpaperisuikaleet suojaamaan pohjaa ja reunoja. Poista taateleista kivet. Tarvittava taateleiden määrä riippuu hieman taateleiden koosta. Suosi meheviä ja pehmeitä tuoreita taateleita, joita myydään yleensä kauppojen hevi-osastoilla. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 20-25 minuuttia, kunnes pinta näyttää hieman kuivalta. Varo kuitenkaan kuivattamasta kakkua liikaa. Anna kakun jäähtyä täysin ennen kuin irrotat kakun vuoasta. Huomaa että kakun pinnan kuuluu laskeutua jäähtyessä. Nauti suklaamoussen ja pähkinämurun tai kookoskermavaahdon marjojen tai banaanisiivujen kanssa.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal / 100 g
Energia 903 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,9 g / 100 g
Rasva 9,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 17,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %