evelynin, liki, rasvaton, herkkukakku Evelynin liki rasvaton herkkukakku ohje sweet

Evelynin liki rasvaton herkkukakku

Vatkaa munat ja sokerit huolella vaahdoksi (vähintään 5 min). Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää ne vatkauksen lopuksi nopeasti taikinaan siivilän läpi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista kakkua noin 40 minuuttia 175 asteessa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 288 kcal / 100 g
Energia 1204 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 53,2 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 26,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %