evelynin, mifu, bolognese Evelynin mifu-bolognese ohje salty

Evelynin mifu-bolognese

Ainekset 4 annosta

Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Kuullota öljyssä pannulla sipulit ja lisää porkkanaraaste sekä hetken kuluttua  mifu. Paista hetki, lisää tomaattimurska ja vesi, jolla huuhdot tomaattimurskapurkin puhtaaksi. Anna kiehahtaa. Lisää suola, sokeri ja mausta mustapippurilla ja kuivatulla basilikalla ja timjamilla tai pizzamausteella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 420 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %