jauhelihapastavuoka Jauhelihapastavuoka ohje salty

Jauhelihapastavuoka

pilko sipulit ja valkosipulit. Laita pannulle tomaattimurska, tomaattipyre, pihvifondit ja mausteet. kuumenna, lisää jauheliha ja pikasuuruste ja vesi. hauduta muutama minuutti. Lisää mustapekkaruokakerma.  Laita vuuan pohjalle raaka pasta. Lisää kastike. sekoita, lisää päälle juustoraaste. Kypsennä + 175 C kiertoilmalla 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal / 100 g
Energia 569 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,8 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %