Vatkaa munat ja 1,5 dl sokeri hyväksi vaahdoksi, lisää vesi vähitellen vatkauksen lopussa. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään, lisää ne nopeasti taikinaan siivilän kautta. Sekoita. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista noin 10 minuuttia 200 asteessa. Kumoa torttu vähän jäähtyneenä huolella sokeroidulle voipaperille ja laita märkä keittiöpyyhe leivinpaperin päälle, näin torttu irtoaa hyvin leivinpaperista. Anna jäähtyä kunnolla. Vatkaa kerma ja yhdistä siihen rahka ja noin 0,5 dl sokeria sekä teelusikallinen vaniljasokeria. Anna pakastevadelmien kuivahtaa talouspaperin päällä, jotta ne eivät sulaessaan kostuta torttua liikaa. Levitä rahkakermaseos tortulle (vähän jää tähteeksi, tee lopusta marjarahkaa) ja sen päälle vadelmat, joille ripottelet sokeria. Rullaa voipaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi ja nosta jääkaappiin tekeytymään.