Tämä aamupalakakku on raakakakku, joka yhdistää granolan ja suklaavanukkaan herkullisella ja hauskalla tavalla. Täydellinen herkku esimerkiksi viikonloppuun hitaisiin heräämisiin! Valmistele irtopohjavuoka laittamalla sen pohjalle leivinpaperipala, joka helpottaa kakun siirtämistä myöhemmin. Valmista pohja soseuttamalla kaikki pohjaan tulevat ainekset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Sekoita vain sen verran, että taatelit hieman hienontuvat ja saat taikinasta muovautuvaa. Liika soseutus hienontaa kaurahiutaleita liikaa ja voi tehdä pohjasta liisterimäistä. Tarkista maku ja lisää halutessasi jotain maustetta tai makeutusta. Painele pohjataikina irtopohjavuoan pohjalle ja valmista täyte. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Tarkista maku ja lisää halutessasi makeutusta. Kaada täyte vuokaan pohjaseoksen päälle ja laita kakku pakastimeen vähintään tunniksi tai kunnes se on jähmettynyt. Valmista sillä välin halutessasi pinnalle tuleva kookoskermavaahto. (Kakku on myös oikein mainiota ilmankin). Ota kakku pakastimesta, irrota vuoasta ja anna sulaa hieman. Leikkaa kakusta palat kun se on vielä hieman jähmeää. Pursottele tai lusikoi palojen pinnalle kookoskermavaahto ja ripottele päälle esimerkiksi raakasuklaata, mysliä tai kaakaojauhetta. Tarjoile ja nauti! Säilytä jääkaapissa.