kaneligranola, , gluteeniton, , , , tr, , Kaneligranola (gluteeniton) - tR85 ohje sweet

Kaneligranola (gluteeniton) - tR85

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita pähkinät, mantelit ja siemenet tehosekoittimeen ja murenna karkeaksi muruksi. Kaada seos kulhoon ja lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Kaada seos leivinpaperilla suojatulle uunipellille ja levitä tasaiseksi. Paista noin 20 minuuttia ja sekoita puolivälissä paistoa. Kun granola on kultaisenruskeaa, ota pelti uunista ja anna granolan jäähtyä. Älä sekoita granolaa tässä vaiheessa, jotta siihen muodostuu asianmukaisia kökkäreitä. Säilytä granola suljettavassa lasipurkissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 495 kcal / 100 g
Energia 2071 kJ / 100 g
Proteiini 16,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,5 g / 100 g
Rasva 42,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %