porkkana, kikhernepihvit Porkkana-kikhernepihvit ohje salty

Porkkana-kikhernepihvit

Huuhdo ja valuta kikherneet. Aja ne tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella karkeaksi rouheeksi.

Kuullota sipulit pannulla pehmeäksi.

Yhdistä kulhossa kaikki ainekset ja sekoita massa tasaiseksi.

Taputtele vedellä kostutetuin käsin massasta pihvejä. Paista pihvit pannulla voissa ja öljyssä kauniin ruskeiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal / 100 g
Energia 516 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,5 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 85 %