porkkana, kikhernepihvit
Porkkana-kikhernepihvit ohje
salty
omiomi
Porkkana-kikhernepihvit
Huuhdo ja valuta kikherneet. Aja ne tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella karkeaksi rouheeksi.
Kuullota sipulit pannulla pehmeäksi.
Yhdistä kulhossa kaikki ainekset ja sekoita massa tasaiseksi.
Taputtele vedellä kostutetuin käsin massasta pihvejä. Paista pihvit pannulla voissa ja öljyssä kauniin ruskeiksi.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
123 kcal / 100 g
Energia
516 kJ / 100 g
Proteiini
4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
11,5 g / 100 g
Rasva
5,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,1 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
85 %