grillattua, possunfileetä Grillattua possunfileetä ohje salty

Grillattua possunfileetä

Leikkaa possunfilee noin sentin viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset. Siirrä lihaviipaleet muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään pari tuntia pussia välillä käännellen. Ota lihat huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen grillausta. Grillaa lihoja noin 6 minuuttia välillä käännellen ja marinadilla valellen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal / 100 g
Energia 738 kJ / 100 g
Proteiini 16,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %