anitan, jauhelihavuoka Anitan Jauhelihavuoka ohje salty

Anitan Jauhelihavuoka

Paista jauheliha, sipuli ja pekoni. Laita vuokaan, lisää muut aineet ja mausteet. Sekoita kaikki keskenään ja lisää päälle  juustoraaste. Mausteita oman maun mukaan. Tämä laatikko on sellainen jääkaapin tyhjennys ruoka joten kasviksia mielen mukaan. Mausteeksi laitoin suola, mustapippuri, chili, valkosipuli, oregano, rakuuna ja jeera. Paista uunissa kiertoilmalla 160 astetta noin 50 min jos haluat puru tuntumaa kasviksiin. Mikäli haluat pehmeillä kasviksilla lisää puoli tuntia. Kylläpäs tulikin hyvää😍

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 534 kJ / 100 g
Proteiini 10,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %