uunimunakas, pekonilla Uunimunakas pekonilla ohje salty

Uunimunakas pekonilla

Pilko kasvikset ja levitä uunipellille. Lisää öljyä ja mausteet. Paista n. 10 min. 200 C. Paista pekonisilppu. Riko kananmunien rakenne, lisää creme fraiche. Mausta suolalla ja pippurilla ja savupaprikalla. Lisää vuokaan pekoni, kirsikkatomaatit, pinaatti, munaseos ja levitä pinnalle juustoraaste. Paista 200 C kunnes munakas hyytynyt ja pinta ruskistunut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal / 100 g
Energia 583 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 10,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %