pasta, alfredo, , maun Pasta Alfredo, Maun ohje salty

Pasta Alfredo, Maun

Keitä pasta kypsäksi reilusti suol atussa vedessä, valuta, ota 2dl keitinvettä talteen. Sulata kattilassa voi, lisää valkosipuli, mustapippuri ja persilja. Lisää kerma ja kuumenna. Sulata juustoraaste sekaan. Lisää keitinvettä niin että kastike on paksuhkoa. Yhdistä pasta ja kastike. Tarkista maku ja herkuttele.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 305 kcal / 100 g
Energia 1281 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,7 g / 100 g
Rasva 19,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %