rahka, banaani, pannari Rahka-banaani-pannari ohje salty

Rahka-banaani-pannari

Sauvasekoittimella sekaisin ja paistoon pannulla. Reseptin öljy tarkoitettu paistamiseen. Mausteena kardemummaa, ripaus suolaa ja jos haluaa kuohkeutta, niin leivinjauhetta 1tl. Paistaminen ei ole kiireisen hommaa, miedolla lämmöllä ja pitkään. Muuten tulee munarahkakokkelua :) (mikä ei toki makuun vaikuta )

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 387 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %