sitruuna, rusina, pähkinäkakku Sitruuna rusina pähkinäkakku ohje salty

Sitruuna rusina pähkinäkakku

Voitele ja jauhota rengasvuoka (noin 1,8 l).

2

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Siivilöi vehnäjauhot puhtaaseen kulhoon, lisää mausteet, rusinat ja pähkinät jauhoihin ja sekoita kevyesti. Sekoita jauhoseos ja appelsiinimehu taikinaan. Levitä taikina kakkuvuokaan ja tasoita pinta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 402 kcal / 100 g
Energia 1682 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 45,2 g / 100 g
Rasva 22 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 27,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %