Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja ruokosokeri muutamien minuuttien ajan vatkauskulhossa.
Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset eri astioihin. Huomioi, ettei keltuaista pääse yhtään valkuaisten joukkoon. Lisää keltuaiset vatkauskulhoon voin ja sokerin joukkoon.
Lämmitä maito huoneenlämpöiseksi. Sekoita erillisessä kulhossa loput kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet muutamassa erässä vatkauskulhoon (2 tl piparkakkumauste) suoja lisää aina välissä maitoa joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi.
Levitä taikina uunipellille (noin 30 cm x 37 cm) leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi.
Valmista marenki mittaamalla valkuaiset puhtaaseen kulhoon. Lisää sokeri vähitellen valkuaisten joukkoon, koko ajan vatkaten. Vatkaa niin kauan, että saat valkuaisista paksun valkoisen vaahdon. Levitä vaahto pohjan päälle ja ripottele halutessasi marengin päälle vielä mantelilastuja.
Paista kakkupohjaa 150 asteessa noin 40 minuutin ajan, tai kunnes pohja on kypsä.
Valmista täyte vatkaamalla vispikerma vaahdoksi. Lisää lopuksi tuorejuusto.
Leikkaa torttupohja kahteen osaan. Nosta ensin toinen puolikas tarjoiluastialle. Levitä päälle hillo tai -marmeladi ja pursota tai levitä sen päälle kermavaahtoa. Nosta toinen pohjakerros päälle ja koristele kakku esimerkiksi kermapursotuksilla, kuivatuilla hedelmillä, viikunan lohkoilla, piparkakkumuruilla sekä rosmariinin oksilla.