poro, kanttarelli, piirakka Poro-kanttarelli piirakka ohje salty

Poro-kanttarelli piirakka

  • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu margariini, kananmunat ja tarvittaessa tilkka vettä. Sekoita nopeasti. Taikinan pitää jäädä löysäksi. 

  • paista poronkäristys tilkassa öljyä. Lisää sipuli, suola ja pippuri

  • kuulota kanttarellit.

  • levitä taikina vuokaan ja levittele täyte tasaisesti taikinan päälle.

  • tee muna kerma seos ja kaada se tasaisesti piirakan päälle

  • paista uunissa 225 asteessa uunin ala osassa noin 30min tai kunnes piirakka näyttää kauniin ruskettuneelle

Ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal / 100 g
Energia 750 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,6 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %