keto, rahkavoitaikina Keto rahkavoitaikina ohje sweet

Keto rahkavoitaikina

Nypi voi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Tee tasainen seos. Lisää maitorahka ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteen muotoiseksi ja kääri kelmuun. Anna levätä ja kovettua jääkaapissa muutama tunti. Kauli taikina pofiberillä jauhotetun leivinpaperin päällä suorakulmaiseksi levyksi. Taita levyn reunat keskustaan siten, että levy on kolminkertainen. Käännä vaakatasoon ja kauli se vielä pari kertaa samoin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 402 kcal / 100 g
Energia 1679 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 38,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %