yrttikanaa, valkoviinissä, riisipedillä, ala, tuula Yrttikanaa valkoviinissä riisipedillä ala Tuula ohje salty

Yrttikanaa valkoviinissä riisipedillä ala Tuula

Laita voideltuun vuokaan riisi ja kaada päälle kanafondivesi.  Laita lautaselle vehnäjauhot, korppujauhot ja kuivat mausteet. Leivitä kanapihvit siinä ja paista voissa pannulla pari minuutti. Lisää broilerit vuokaan kera kirsikkatomaattien. Laita pannulle vs kynnet, sipuli ja yrtit. Lisää pannulle valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää kerma ja salvian- , rosmariinin- ja timajamin oksat. sekä limen mehu. Sekoita ja kaada vuokaan. Paista uunissa n. 50 min. 200 astetta. sekoita välillä ja tarkista nesteen riittävyys

Ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal / 100 g
Energia 651 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 11 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0,5 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %