keto, pasta, carbonara Keto pasta carbonara ohje salty

Keto pasta carbonara

Tee kesäkurpitsasta spagettimaisia nauhoja juustohöylällä. Älä käytä siemenistä keskustaa. Pieni pekoni pieniksi kuutioiksi. Pieni myös sipuli ja valkosipuli. Kuumenna tilkka öljyä tai nokare voita paistinpannulla. Lisää pekoni ja sipulit, ja paista kunnes pekoni on rapeaa ja sipulit kuullottuneet. Lisää pannulle kesäkurpitsa ja paista muutama minuutti kunnes ne pehmenevät hieman. Alenna lämpöä ja lisää kerma. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kastike sakenee. Sekoita joukkoon suurin osa Parmaggio juustoraasteesta ja säästä hieman koristeluun. Mausta mustapippurilla ja lisää halutessasi sitruunanmehu. Tarjoile heti ja koristele.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 547 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %