evelynin, teeleivät Evelynin teeleivät ohje salty

Evelynin teeleivät

Ainekset 8 annosta

Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Sekoita kuivat aineet ja karkeaksi raasteeksi raastetut porkkanat. Lisää öljy ja maito, sekoita nopeasti. Taputtele pyöreäksi lätyksi uunipellille, pistele haarukalla ja jaa taikinapyörällä 8 osaan. Käytä taputtelussa apuna jauhoja, jos taikina on kovin kosteaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 200 kcal / 100 g
Energia 838 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 28,8 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %