keto, kesäkurpitsaveneet, tonnikalatäytteellä Keto Kesäkurpitsaveneet tonnikalatäytteellä ohje salty

Keto Kesäkurpitsaveneet tonnikalatäytteellä

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja koverra sisus lusikalla - poista siemenet ja pehmeä sisus, jotta saat veneenmuotoiset kuoret. Valuta tonnikala ja hienonna sipuli ja yrtit. Sekoita astiassa tonnikala, smetana, punasipuli, tomaattipyree, hienonnetut yrtit ja ripaus mustapippuria. Täytä veneet ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Pasista uunissa noin 30min. tai kunnes kesäkurpitsa on pehmentynyt ja pinta on saanut väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal / 100 g
Energia 596 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %