ketoseljanka Ketoseljanka ohje salty

Ketoseljanka

Puhdista ja leikkaa purjo renkaiksi, suikaloi juuriselleri, murskaa valkosipuli. Sulata voi kattilassa, kuullota purjo, juuriselleri ja valkosipuli. Lisää vesi tai kalaliemi, tomaattipyree, suola, valkopippurit, laakerinlehti ja yrtit. Keitä 10 min.  Poista lohesta nahka ja ruodot, leikkaa paloiksi. Lisää kalapalat keittoon, hauduta 5 min. Leikkaa suolakurkku suikaleiksi. lisää keittoon kapristen kanssa. Hauduta hetki, tarkista maku ja poista laakerinlehti. Lisää 50g smetanaa ja 2 rkl oliiviöljyä keittoon. Jaa keitto lautasille, lisää nokare smetanaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 79 kcal / 100 g
Energia 330 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,8 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %