italialainen, makaroonilaatikko Italialainen makaroonilaatikko ohje salty

Italialainen makaroonilaatikko

Kuullota valkosipuli, rosmariini, chilihiutale  ja sipuli oliiviöljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Keitä makarooni 5min ohjeen mukaan. Reipas al dente. Lisää pyree ja paseerattu tomaatti. Lisää balsamico ja mausteet. Lisää pastan keitinvettä 2dl, sekoita. Sekoita keitetty makarooni ja kastike vuoassa. Viipaloi mozzarellat päälle. Paista uunissa 225 n.20min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 530 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,5 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %