gluteenittomat, porkkana, , tattarimuffinssit, , maidoton, Gluteenittomat Porkkana- tattarimuffinssit (maidoton) ohje sweet

Gluteenittomat Porkkana- tattarimuffinssit (maidoton)

5 dl porkkanaraastetta=270 g

3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarijauhoa =180 g

1,5 dl perunajauhoa= 100 g

3 dl sokeria (inkkaria 240 g)

2 tl leivinjauhetta

1,5 tl soodaa

2 tl kanelia

1 tl suolaa

1,5 dl öljyä

4-5 kananmunaa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää porkkanaraaste, öljy, ja heikosti vatkatut munat.

Täytä muffinivuoat puolilleen (noin 30 kpl). KÄYTÄ PIENIÄ SILIKOONISIA!

Paista 200 asteessa 10- 15 minuuttia uunin alatasolla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

  1. 2024 inkkaria oli vain 200 g, oli liian vähän, seur kerralla 240 g

Luomumunat pieniä, joten käytin 5 kpl

Ravintosisältö / 100 g

Energia 285 kcal / 100 g
Energia 1182 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 38,6 g / 100 g
Rasva 11,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 19,7 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %