kasvissosekeitto, ala, tuula Kasvissosekeitto ala Tuula ohje salty

Kasvissosekeitto ala Tuula

Kuori ja paloittele kasvikset.

Kuumenna öljy, lisää siihen mausteet ja pyörittele kasvispaloja hetken ajan.

Lisää vesi ja liemikuutiot ja keitä kypsiksi.

Soseuta tehosekoittimessa, sauvasekoittimella tai pusertamalla siivilän lävitse.

Maista ja mausta mieleiseksi.

Vinkki: Voit pehmentää makua esim. ruokakermalla, tuorejuustolla, sulatejuustolla tai kookosmaidolla. Keittoon voi lisätä  kypsää lihaa, sieniä, juustoa,  krutonkeja tms. antamaan lisää ruokaisuutta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 200 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %