peruna, pekonipaistos, ala, tuula Peruna-pekonipaistos ala Tuula ohje salty

Peruna-pekonipaistos ala Tuula

Keita perunat kypsiksi. Vatkaa munien rakenne rikki ja mausta suolalla, pippurilla ja provensen mausteella. Kuori ja raasta keitetyt perunat. Lisää munaseos peruna raasteeseen. Laita voideltuun uunivuokaan ja paista 190 astetta 25 mjn. Pilko pekonit ja laita pannulle. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli. Anna hautua. Lisää vielä paprika sekä kirsikkatomaatit. Anna taas hautua. Lisää pekoni-tomaatti-paprika seos perunapaistoksen päälle uuni vuokaan. Kuorruta mozzarella raasteella. Paista vielä 190 astetta n. 15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 387 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %