tomaatti, mozzarellapiirakka, glut, lakt, Tomaatti-mozzarellapiirakka glut/lakt. ohje salty

Tomaatti-mozzarellapiirakka glut/lakt.

Painele taikina voideltuun vuokaan. Esipaista n.10min. Siivuta juusto ja tomaatti. Lado vuokaan. Silppua basilika. Sekoita kermamaito ja mausta. Kaada piirakan päälle. Ripottele lopuksi juustoraaste. Paista 200  n.30-35min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 279 kcal / 100 g
Energia 1164 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,5 g / 100 g
Rasva 20,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %