mummon, hyrskytyskurkut Mummon hyrskytyskurkut ohje salty

Mummon hyrskytyskurkut

Ainekset 4 annosta

  1. Kuori ja viipaloi avomaankurkut  kannelliseen astiaan, mutta jätä astiaan "ravistustila".
  2. Ripottele päälle suolaa ja hyppysellinen sokeria.

  3. Laita astian päälle kansi tai lautanen tiukasti ja ravistele astiaa reippaasti puolelta toiselle jota mausteet sekoittuvat kurkkuihin.

  4. Anna seisoa hetki ja nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 13 kcal / 100 g
Energia 54 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 0,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %