mummon, hyrskytyskurkut
Mummon hyrskytyskurkut ohje
salty
Mumpsi
Mummon hyrskytyskurkut
- Kuori ja viipaloi avomaankurkut kannelliseen astiaan, mutta jätä astiaan "ravistustila".
Ripottele päälle suolaa ja hyppysellinen sokeria.
Laita astian päälle kansi tai lautanen tiukasti ja ravistele astiaa reippaasti puolelta toiselle jota mausteet sekoittuvat kurkkuihin.
Anna seisoa hetki ja nauti.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
13 kcal / 100 g
Energia
54 kJ / 100 g
Proteiini
0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,9 g / 100 g
Rasva
0,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,9 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %