Riko munat kulhoon, vatkaa vispilällä joukkoon sokeri. Sähkövatkainta ei siis tarvita, siitä tulee piirakan hauska nimi :) Lisää öljy ja jogurtti. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita kuivat ainekset ja lisää ne taikinaan. Pyöräytä vispilällä tasaiseksi. Älä vatkaa, riittää, että jauhopaakut hajoavat. Sipaise öljyä 28-senttisen piirakkavuokan pohjalle ja reunoille ja levitä taikina vuokaan. Pese omenat ja poista siemenkodat omenaporalla tai pilko omput siemenkotaa myöten. Leikkaa omenapalat ohuiksi siivuiksi ja levitä viipaleet taikinan päälle ja painele ne osittain taikinan sisään. Ripottele päälle sokeri-kaneliseosta ja paista piirakkaa uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoile vaniljakastikkeen kera vähän jäähtyneenä.