evelynin, omenasose Evelynin omenasose ohje sweet

Evelynin omenasose

Poista omenoista siemenkodat ja pilko ne palasiksi. Keitä muutama minuutti vesitilkassa, kunnes vähän pehmenevät.  Lisää sokeri ja sekoittele, lisää kanelitanko ja keitä miedolla lämmöllä 20  minuuttia ilman kantta. Sekoita välillä! Poista kanelitanko, soseuta, jäähdytä ja jaa pakastusrasioihin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 495 kJ / 100 g
Proteiini 0,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 28,4 g / 100 g
Rasva 0,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 28,3 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %