kermainen, kana, pekonipasta Kermainen kana-pekonipasta ohje salty

Kermainen kana-pekonipasta

Silppua sipuli. Laita pekonit kuumalle pannulle. Lisää rkl voita sekä sipulit kuullota. Lisää kananfilee palat ja paista niin kauan että saavat vähän väriä. Lisää ruokakermat, kanaliemikuutio sekä mausta currylla, broilerimausteella sekä sitruunapippurilla. Anna hautua n. 10 minuuttia. Lisää vielä kirsikkatomaatit että timjami. Viimeiseksi laita keitetyt tagliatellet ja parmesaani. Lisää vielä pastan keitinvettä jotta saat sopivan tuntuisen sapuskan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 175 kcal / 100 g
Energia 736 kJ / 100 g
Proteiini 10,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 15 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %