kanttarellipiirakka, ricotta, juustolla, ala, tuula, Kanttarellipiirakka ricotta-juustolla ala Tuula ohje salty

Kanttarellipiirakka ricotta-juustolla ala Tuula

Voit käyttää valmista piirakkapohjaa suolaisille piirakoille. Kauli, painele piirakkavuokaan. Rypistele leivinpaperiarkki ja laita piirakan päälle. Esipaista 10 min. 175 astetta. Valmista täyte pilkkomalla sipuli. Kuullota voissa lisää kanttarellit. Mikäli käytät tuoreita kanttarelleja anna nesteen haihtua. Timjamin oksia voi hauduttaa yhtäaikaa poista vaan puisevat oksat. Mausta suolalla. Mittaa kulhoon rocotta-juusto, kerma ja kananmunat. Halutessasi myös juustoraastetta (säästä myös piirakan pinnalle)  mausta suolalla ja pippurilla. Kaada piirakanpohjan päälle. Kaada täyte vielä ja viimeistele juustoraasteella. Paista kypsäksi vielä 25-30 minuuttia .

Ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal / 100 g
Energia 842 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,1 g / 100 g
Rasva 12,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %