pekoni, paprika, smetana, pasta Pekoni-paprika-smetana-pasta ohje salty

Pekoni-paprika-smetana-pasta

Paista pekonisilppu rapeaksi ja siirrä sivuun. Suikaloi kasvikset ja freesaa öljyssä. Lorauta sekaan reilusti punkkua, soijakastike ja jatka vedellä. Anna porista hiljalleen, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Lisää smetana/creme fraiche, sekoita. Mausta mustapippurilla ja tarjoa pastan kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal / 100 g
Energia 596 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 11,6 g / 100 g
Alkoholi 0,9 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %