evelynin, seitinyytti Evelynin seitinyytti ohje salty

Evelynin seitinyytti

Ainekset 2 annosta

Sulata seiti ja jaa se kahteen osaan. Aseta palaset reilulle folioarkille. Mausta maltillisesti suolalla ja pippurilla. Levitä pinnalle reilu ruokalusikallinen pestoa kummallekin palaselle, sipulipilppua ja fetakuutioita. Lorauta päälle sitruunaoliiviöljyä. Jos käytät öljyssä säilöttyä fetaa, älä lisää enää öljyä. Kesäsipulin tilalla voit käyttää ruohosipulia, tilliä tms. Halutessasi laita myös valkosipulia - erityisesti, jos et pidä erityisemmin seitin mausta :) Lohi tai muu kala käy toki seitin tilalle! Kokoa folio tiiviiksi nyytiksi ja laita nyytit grilliin tai 185-asteiseen uuniin noin 15-20 minuutiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal / 100 g
Energia 645 kJ / 100 g
Proteiini 15,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,6 g / 100 g
Rasva 10,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %