kesäkurpitsa, bratwursti, pata Kesäkurpitsa bratwursti pata ohje salty

Kesäkurpitsa bratwursti pata

Kuori ja silppua sipuli pieniksi. Laita padan  tai kattilan pohjalle nokare voita tai rkl öljyä ja paista sipulia siinä kunnes alkaa ruskistua. Lisää pilkotut bratwursti viipaleet ja jatka ruskistamista. Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi ja lisää ne pataan. Lisää pari dl vettä ja anna hautua kunnes vesi alkaa kuivua kokoon. Lisää vielä purkillinen ruokakermaa ja kourallinen juustoraastetta. Mausta ja nauti. Joukkoon voi lisätä myös muita, esim edelliseltä aterialta jääneitä kasviksia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 449 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %