kahden, kalan, keitto, kaisa Kahden kalan keitto Kaisa ohje salty

Kahden kalan keitto Kaisa

Keitä kuha kalaliemikuutiossa, jäähdytä ja paloittele. Lisää vesi ja porkkanat ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää kalakuutiot, kurpitsakuutiot, purjo ja tilli. Anna kiehua 5 -10 minuuttia ja lisää sulatejuusto kuutioina ja kerma. Anna hautua kannen alla kypsäksi levy ykkösellä. Nauti yrttivoin tai voinokareen kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 277 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %