keto, vadelmapiirakka Keto vadelmapiirakka ohje sweet

Keto vadelmapiirakka

  • Laita uuni lämpenemään 175c

  • Pehmitä voi mikrossa

  • Sekoita manteliauhe ja 1,5dl steviaa voihin. Sekoita ainekset taikinaksi

  • Voitele vuoka 

  • Levitä taikina tasaisesti vuokaan 

  • Riko munat kulhoon ja vatkaa ne vaahdoksi

  • Sekoita loppu stevia, Skyr, smetana, vanilja-aromi ja sitruunamehu munien sekaan

  • Levitä vadelmat taikinan päälle, kaada täyteseos päälle

  • Paista 175c 45min tai kun pohja alkaa olla kuparin värinen.

  • Anna piirakan tekeytyä hetki uunista ottamisen jälkeen, täytteen pitäisi olla vielä hieman pehmeää heti uunisya ottamisen jälkeen

Ravintosisältö / 100 g

Energia 311 kcal / 100 g
Energia 1302 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,6 g / 100 g
Rasva 23,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %