karpalokiisseli Karpalokiisseli ohje sweet

Karpalokiisseli

Keitä karpaloita 10 min 3 dl vedessä 10 minuutin ajan.

Tehosekoittimella karapalot soseeksi. Siivilöi.

Lisää karpalososeen sekaan 7 dl vettä ja 2 dl sokeria. Kiehauta.

Lisää 1 dl perunajauhoa ja 1 dl vettä. (Sekoita hyvin). Kaada seos koko ajan sekoittaen ja kiehauta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 260 kJ / 100 g
Proteiini 0,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 0 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %