kurpitsarösti Kurpitsarösti ohje salty

Kurpitsarösti

  • Raasta kesäkurpitsa raasteeksi

  • Puristele siivilän kautta ylimääräinen neste pois raasteesta

  • Sekoita muut ainesosat raasteeseen, vaivaa taikinaksi

  • Jaa taikina 12 osaan ja painele nämä osat litteäksi 

  • Paista röstit pannulla keskilämmöllä n. 10min/puoli tai kunnes ovat saanet väriä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 533 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %