pähkinägranola, , ketoreseptit, com, Pähkinägranola (ketoreseptit.com) ohje salty

Pähkinägranola (ketoreseptit.com)

Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen, laita uunipellille leivinpaperi.

Rouhi pähkinät reiluiksi paloiksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.

Levitä valmis massa tasaiseksi levyksi pellille ja paahda sitä uunissa n. 20 min, kunnes se on kauniin paahtunut pinnastaan.

Anna granolan jäähtyä hyvin pellillä ennen siirtämistä tiiviiseen lasipurkkiin. Granola säilyy raikkaana kuukauden verran

Ravintosisältö / 100 g

Energia 628 kcal / 100 g
Energia 2627 kJ / 100 g
Proteiini 18,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 58,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %