pähkinägranola, , ketoreseptit, com,
Pähkinägranola (ketoreseptit.com) ohje
salty
Kathryn#2
Pähkinägranola (ketoreseptit.com)
Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen, laita uunipellille leivinpaperi.
Rouhi pähkinät reiluiksi paloiksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
Levitä valmis massa tasaiseksi levyksi pellille ja paahda sitä uunissa n. 20 min, kunnes se on kauniin paahtunut pinnastaan.
Anna granolan jäähtyä hyvin pellillä ennen siirtämistä tiiviiseen lasipurkkiin. Granola säilyy raikkaana kuukauden verran
Ravintosisältö / 100 g
Energia
628 kcal / 100 g
Energia
2627 kJ / 100 g
Proteiini
18,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
5 g / 100 g
Rasva
58,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,4 g / 100 g
Suola
1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %