täytetyt, kesäkurpitsat, , jarno, Täytetyt kesäkurpitsat (Jarno) ohje salty

Täytetyt kesäkurpitsat (Jarno)

Pese kurpitsat, älä kuori. Leikkaa kahtia pituussuunnassa.

Raaputa lusikalla kurpitsojen sisus astiaan.

Ripauta vähän suolaa puolikkaille. Anna seistä pellillä leivinpaperin päällä n.15min.

Paista jauheliha, lisää sipuli ja paistele vähän vielä.

Lisää kurpitsojen sisus jauhelihan joukkoon, paprika ja mausteet.

Kaada tomaattimurska joukkoon ja anna hautua 10-15min kasaan.

Jos jää kovin vetiseksi, voit lisätä vehnäjauhoja 1rkl ja sekoitellen hauduttaa seosta, minä en sitä laita.

Kuivaa kurpitsanpuolikkaat talouspaperilla ja kauho seosta reilusti niille.

Ripottele lopuksi reippaasti juustoraastetta päälle.

Ja paista keskitasolla uunissa 200 astetta n. 25min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %