Manoffee valmistuu näin: Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 22–24 cm) pohjalle ja voitele reunat kevyesti voilla. Ripottele tomusokeria hieman reunoille. Sulata voi. Murskaa keksit esimerkiksi muovipussissa kaulimen avulla. Sekoita keksimurska ja sulatettu voi kulhossa. Levitä ja painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin odottamaan. Poista mansikoista kannat ja huuhtele tarvittaessa. Puolita tai viipaloi mansikat. Säästä osa koristeluun. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla sekä halutessasi sokerilla. Ota keksipohja jääkaapista ja levitä sen päälle karamellisoitu kondensoitu maito. Asettele mansikat päälle. Levitä kermavaahto mansikoiden päälle. Irrota manoffee varovasti irtopohjavuoasta ja vedä se tarjoiluvadille. Koristele mansikoilla.