dijon, perunasalaatti, ala, tuula Dijon-perunasalaatti ala Tuula ohje salty

Dijon-perunasalaatti ala Tuula

Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä ja kuori (uusia perunoita ei tarvitse kuoria).  Kuutioi perunat ja mausta ne suolalla. Hienonna sipulit ja sipulin varret. Sekoita perunat, sipulit ja lehtipersilja (1 dl) keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja kaada kastike perunasalaatin joukkoon. Sekoita nostellen. Anna maustua jääkaapissa n. tunti ennen tarjoamista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 432 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,9 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %