raparperipiirakka, , f, , g, , l, Raparperipiirakka (F, G, L) ohje salty

Raparperipiirakka (F, G, L)

Sulata Flora, sekoita muut pohjan aineet tasaiseksi ja levitä uunipellille. Pilko raparperi ja ripottele palat taikinan päälle. Sekoita kermaviiliin psyllium, sokeri, vaniljasokeri ja riisijauho, ja kaada seos raparperinpalojen päälle. Sekoita muruseos ja lisää se kermaviilin päälle. Paista 200 asteessa noin 35 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 256 kcal / 100 g
Energia 1079 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 41,8 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 20,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 92 %